Darth Vader sem hiányozhat az okosórák birodalmából

Kapcsolódó cikkek

Darth Vader sem hiányozhat az okosórák birodalmából

Darth Vader sem hiányozhat az okosórák birodalmából

szórakozás

1 perc

Nem véletlen az időzítés, hiszen a legújabb Csillagok háborúja film, a Star Wars: Skywalker kora decemberben érkezik a mozikba.

A Garmin Legacy Saga sorozat két okosórából áll. Mindkét modell tartalmazza a Star Wars képeit, beleértve a karakterjelvényeket és a digitális elemeket.

A Rey Special Edition Smartwatch fehér bőrszíjjal, a számlap körül futó ezüst sávval és Jedi emblémával kerül forgalomba. A gyártó tájékoztatása szerint a dizájn a film Rey nevű szereplője által használt fénykardot szimbolizálja. Elérhetők továbbá a szereplőhöz kapcsolódó óralapok, valamint célzott tematikus animációk és a társított applikáció is.

A másik darab, a Darth Vader Special Edition Smartwatch fekete bőrszíjat kapott, a szíjon található piros varrás pedig a legendás szereplő élénkpiros lézerkardjára utal. A szíj belső része szürke nubuk bőrből készült. A sötét pala előlap kialakításához az ötletet a Garmin szerint a karakter TIE Advanced X1 pilótafülkéjének részletei adták. Az „órapár” másik tagjához hasonlóan ennél a modellnél is elérhetők tematikus óralapok, animációk, jelvények és egyéb elemek.

A viselhető eszközök számos funkciót kínálnak, köztük a nap 24 órájában elérhető egészségügyi monitorozást is. Az úgynevezett Body Battery szint megállapítása számos tényező figyelembe vételével történik. Legyen szó pulzoximéteres alváskövetésről, a stressz- és a hidratációs szint, valamint a légzés monitorozásáról. Az óra rendellenes pulzusszám észlelésekor azonnali riasztást küld, valamint emlékezteti a felhasználót, amikor itt az ideje a kikapcsolódásnak.

Az eszközök kijelzőjén különféle típusú edzések jeleníthetők meg. A felhasználó több mint 20 kül- és beltéri sportalkalmazáshoz férhet hozzá. Elérheti a Garmin Connect IQ áruházat, vagy zenét tölthet le olyan választott szolgáltatásokon keresztül, mint például a Spotify. De elérhető az Incident Detection funkció, az érintés nélküli fizetés és az órához párosított okostelefonra érkező értesítések is megjeleníthetők.

A Legacy Saga mindkét csatlakoztatott órája 399,99 dollárért rendelhető meg.

Forrás: