Megváltoztatnád a jövőt? Versenyt indít a Vodafone

Kapcsolódó cikkek

Megváltoztatnád a jövőt? Versenyt indít a Vodafone

Megváltoztatnád a jövőt? Innovációs versenyt indít a Vodafone

energia

1 perc

A telekommunikációs vállalat a környezetvédelmi innovációs ötleteket díjazza.

A Vodafone Csoport bejelentette Future Changers elnevezésű, fiatal felnőtteket megcélzó nemzetközi versenyének indulását, amelynek célja a környezetet segítő legjobb, leginnovatívabb technológiai megoldások felkutatása.

A 2019. szeptember 23. és október 20. között zajló verseny kiírásában arra ösztönzik a pályázókat, hogy a Future Changers weboldalán nyújtsák be az ötletüket ismertető írásos összefoglalót vagy videót.

A 10 legjobb ötletből összeállított listát egy szakmai zsűri tekinti át. Az általuk kiválasztott pályázó lehetőséget kap arra, hogy az Imperial College Londonnal együttműködésben megvalósítsa ötletét, és 5.000 font értékű pénzjutalomban is részesül.  

A nyertes továbbá részt vehet az Imperial College London három hónapos Techcelerate vagy Advanced Hackspace programjában, attól függően, hogy melyik bizonyul hasznosabbnak az ötlet megvalósítása szempontjából. A Vodafone Magyarország ezenfelül mentort biztosít a nyertes ötlet sikeres megvalósításának támogatásához.

„Az Imperialnál minden erőnkkel arra törekszünk, hogy támogassuk a vállalkozó szellemű tehetségeket, és arra sarkalljuk a jövő generáció reformereit és úttörőit, hogy gondolkodjanak nagyban, legyenek bátrak, és érjenek el pozitív változásokat. E küldetésünk részeként örömmel támogatjuk a Future Changers programot” – mondta Ben Mumby-Croft, az Imperial College London vállalkozási igazgatója.

„A fiatalok jelentős pozitív hatást gyakorolhatnak a jövőre. A Future Changers versennyel az a célunk, hogy megtaláljuk és támogassuk azokat a digitális úttörőket, akiknek az ötletében technológia és a környezet megóvása ötvöződik” – emelte ki Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.