Okos ajándéktippek Valentin-napra

Okos ajándéktippek Valentin-napra

Okos ajándéktippek Valentin-napra

még több IoT

2 perc

A karácsonyi időszak után itt egy újabb apropó az ajándékozásra. Íme, néhány okos tipp, hogy mivel lepjük meg azt, aki számunkra a legfontosabb.

NIX digitális képkeret

Ma már könnyedén interaktívvá változtathatók a hagyományos, statikus képkeretek, így nem csupán egy-egy pillanatkép ragadható ki a múltból. A mozgásérzékelős NIX keret többféle – 8, 10, 13 és 15 hüvelykes – méretben is elérhető. A plug-and-play, vagyis a csatlakoztatás után már egyből működő eszköz távirányítóval is vezérelhető, valamint portré- és tájképbeállításokra is van lehetőség.

Perfect Drink Pro koktélszett

Az okosmérlegből, shakerből és a kapcsolódó alkalmazásból álló szett a koktélrajongókat célozza meg. A Perfect Drink Pro Wi-Fi és Bluetooth-kompatibilis, ezen felül több mint 400 recepttel segít a tökéletes ital kikeverésében.

A mérleg pontos utasításokat ad az egyes összetevők adagolásához, sőt azonnal figyelmeztet is, ha túl sokat töltünk valamiből. Azt is be lehet benne állítani, hogy hány főnek készül éppen az innivaló.

Maxico olajpárologtató

A különféle illatgyertyák és illatosítók hozzájárulhatnak a pihentető otthoni környezet megteremtéséhez. Ennek jegyében született meg a Maxcio wifis diffúzora, amely akár 400 milliliternyi olajat is képes elpárologtatni – igény szerint akár alacsony, akár magas hőmérsékleten. A készülék működése a kapcsolódó mobilapplikáción keresztül is szabályozható. A párologtatóhoz érintős, színváltós LED-lámpa is tartozik.

Lovebox

Ebben az esetben nem a társkereső oldalról, hanem egy olyan digitális üzenetküldő rendszerről van szó, amellyel a kapcsolódó okostelefonos alkalmazás segítségével távolról is kedves üzeneteket vagy rajzokat lehet küldeni a dobozka kijelzőjére. A kedves üzenet érkezését pörgéssel jelzi az eszköz elején található szívecske.

Bose Frames Alto

Az „okos” napszemüveget a fejhallgatók és a fülhallgatók egyfajta alternatívájaként fejlesztették ki. A beépített, miniatűr hangszórókat tartalmazó termék viselője így kedve szerint hallgathat zenét vagy kapcsolódhat okostelefonjához a Siri és a Google Assistant segítségével. A beérkező hívásokat pedig rejtett gombok segítségével fogadhatja vagy éppen utasíthatja el.

Oculus Go

A VR (virtuális valóság) headsetek ára a felhasználók nagy örömére az utóbbi években folyamatosan csökken. Így akár az Oculus Go megvásárlásához is jó ürügy lehet a Valentin-nap. A 32 és 64 gigabájtos változatban elérhető készülék tulajdonosa több ezer alkalmazáshoz férhet hozzá – beleértve filmeket, játékokat, televíziós-, valamint zenei szolgáltatásokat és még sok mást.

DJI Tello

Még egy tech ajándék a sorból: ez a kedvezőbb árkategóriájú drón elsősorban a kezdő kvadkopter-használóknak ajánlott. A szett részét képezi maga a repülő szerkezet, a tartalék akkumulátor, a hordtáska és a VR-szemüveg. A Tello fotókat és videókat is készít, egyetlen feltöltéssel pedig nagyjából 13 percen keresztül használható.

Forrás: