Digitális szobakulcsokkal nyílnak a Hyatt szobái

Kapcsolódó cikkek

Digitális szobakulcsokkal nyílnak a Hyatt szobái

Digitális szobakulcsokkal nyílnak a Hyatt szobái

még több IoT

1 perc

Az Apple-felhasználók a hotellánc hat amerikai szállodájában próbálhatják ki a fejlesztést. A Walletben tárolt digitális kulcs segítségével nyithatják ki a szobájukat, használhatják a lifteket, edzőtermeket, medencéket vagy egyéb, biztonsági beléptetést igénylő helyeket.

A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy csak meg kell érinteniük iPhone okostelefonjuk vagy Apple Watch okosórájuk képernyőjét. Nincs szükség további alkalmazás megnyitására vagy a hagyományos plasztikkártya használatára.

A Hyatt az első hotellánc, ahol a fejlesztés igénybe vehető. A vendégek foglalás után a World of Hyatt applikáción keresztül adhatják hozzá a digitális kulcsokat a Wallethez. Az alkalmazás külön értesítést fog küldeni a bejelentkezés idejéről.

Amikor pedig a szoba készen áll, a digitális kulcs aktiválódik és feljegyzi a vendég szobaszámát. A fejlesztés használatához iOS 15 operációs rendszert futtató iPhone vagy Apple Watch szükséges.

A vendégek Express módban is használhatják a digitális megoldást anélkül, hogy ehhez fel kellene oldaniuk okoseszközüket.

Kijelentkezéskor pedig a szobakulcsot távolról deaktiválják, majd archiválják az Apple Walletben.

A szolgáltatás jelenleg a Wailea Resort Andaz Maui, a Hyatt Centric Key West Resort and Spa, a Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, a Hyatt House Dallas/Richardson, a Hyatt Place Fremont/Silicon Valley és a Hyatt Regency Long Beach területén érhető el.

Forrás: