Rekordévet zárhat az útdíjfizetés

Kapcsolódó cikkek

Rekordévet zárhat az útdíjfizetés

Rekordévet zárhat az útdíjfizetés

logisztika

1 perc

Magyarországon idén ötéves az elektronikus útdíjfizetési rendszer. Az egyik legnagyobb bevallási közreműködőként számon tartott i-Cell Kft. csak az idei évben több mint 10 ezer elektronikus útdíjfizető készüléket értékesített, míg a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. már a százezredik ügyfelét köszönthette, aki szintén i-Cell-es eszközzel regisztrált a HU-GO rendszerbe.

A rekordmennyiségű ügyfél és eladott eszköz azt mutatja, hogy az elektronikus rendszer fennállása óta folyamatosan nő a kereslet a megbízhatóan és stabilan működő eszközökre és szolgáltatásokra egyaránt.

Az i-Cell Kft. idén 20 éve foglalkozik telematikával, míg az elektronikus útdíjszedési rendszer 2013-as indulása óta bevallási közreműködőként szavatolja az útdíjfizetés szabályos módját.

A magyar tulajdonú telematikai vállalat az e-útdíj rendszer indulása óta rengeteg munkát fektetett az OBU-eszköz stabil és megbízható működésének biztosításába, a körültekintő eszközhasználattal, valamint a bírságok megelőzésével kapcsolatos edukációba. Ennek eredményeképp folyamatosan növelni tudja eladásait.

A cég már több mint 45 ezer OBU S550 fedélzeti eszköz működését felügyeli napi szinten. Az idei tízezredik készüléket az Almádi Textil Kft. vásárolta meg.

Az i-Cell 2018-ban százmilliós nagyságrendű szakaszjegyet közvetített, és már több mint 13 ezer vállalkozás tartozik partnerei közé. A vállalat által felügyelt OBU S550 eszközök csak az idei évben 4224 órát voltak bekapcsolva, és nagyságrendileg 423 millió kilométert tettek meg, ami körülbelül a Föld Naptól mért távolságának háromszorosa.