Személyre szabott korlátlanság a Vodafone-tól

Kapcsolódó cikkek

Személyre szabott korlátlanság a Vodafone-tól

Személyre szabott korlátlanság a Vodafone-tól

szórakozás

2 perc

A távközlési cégnél már önállóan is elérhetők a Vodafone Pass csomagok, amelyek az egyéni felhasználási igényekhez igazodva biztosítják a kedvenc alkalmazások korlátlan használatát.

Red Infinity: valódi korlátlanság a Vodafone-tól

A szolgáltató nyáron a Go csomagokba beépítette a korlátlan Facebook, Instagram és Twitter használatot kínáló Social Pass-t. A Red csomagokban pedig emellett a Connect Pass által a Facebook Messenger, a WhatsApp és a Viber használata közben sem kell az előfizetőknek az adatkeret miatt aggódniuk – függetlenül attól, hogy chatelés, videóhívás vagy live streaming funkcióban használják ezeket a platformokat. 

Mostantól tovább bővül és a legtöbb havidíjas csomaghoz már önállóan is megvásárolható a Pass szolgáltatások sora:

a Social Pass (melybe újdonságként a Pinterest is bekerült) havonta 1124 forintért, a Connect Pass 3372 forintért, a Video Pass (YouTube, Netflix, HBO Go, Amazon Video) most kedvezményesen 3372 forintért, a Music Pass (Apple Music, Soundcloud, Spotify, Deezer, Tidal, Class FM) pedig 1124 forintért érhető el a szolgáltató kínálatában. Az uniós roaming környezetben is igénybe vehető Vodafone Pass-hoz tartozó applikációk használata továbbra sem fogyasztja a csomagban foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek a minimális tarifába foglalt vagy a vásárolt adatkerete (EU-n belül annak az unióban igénybe vehető része) a rendelkezésére áll. A szolgáltatás a prémiumfunkciók vagy az alkalmazásokon belüli fizetős szolgáltatások elérését nem tartalmazza. 

„Hiszünk abban, hogy a jövő végtelenül izgalmas, de szeretnénk, ha ehhez az érzéshez a biztonság, a szabadság, a felfedezés élménye is társulna. A Vodafone Pass-ok használatával ezt kívánjuk biztosítani az előfizetők számára, felszabadítva az adathasználatot, és lehetővé téve, hogy ne kelljen olyan dolgokért pluszban fizetniük, amelyeket valójában nem is használnak” – mondta Carra Anita, a társaság lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Vodafone Pass-ok november 15-től érhetők el. A szolgáltatás nyitott platform, így bármely tematikus szolgáltató bekerülhet az egyes csomagokba az alábbi linken leadott jelentkezést követően. Új előfizetői szerződés esetén az ügyfelek a márkaüzletekben vagy a webshopon keresztül választhatják ki a használni kívánt Pass-okat, meglévő tarifákhoz pedig a MyVodafone applikációban rendelhetők meg ezek a csomagok. 

További részletek: www.vodafone.hu/vodafone-pass