Karcsúbb lett a Misfit új hibrid órája

Kapcsolódó cikkek

Karcsúbb lett a Misfit új hibrid órája

Karcsúbb lett a Misfit új hibrid órája

szórakozás

1 perc

A Fossil tulajdonában álló óragyártó már jó ideje árul hibrid, vagyis a klasszikus időjelzést a digitális aktivitásmérő funkciókkal ötvöző karórát. A cég szerint a készülék nagyobb mérete az oka, hogy nem terjedtek el ezek az órák tömegesen.

Ezért jelentkeztek most a társaság a Misfit Path órával, a 38 milliméter átmérőjű, eddigi legkarcsúbb hibridjükkel. A csatlakoztatott készülék nyomon követi tulajdonosa tevékenységeit, rezgéssel jelzi a beérkező értesítéseket és megpróbál aktivitásra bírni. 

Ezeket tudja a Misfit hibrid okosórája

Elődjéhez hasonlóan számlálja a lépéseket, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságot és az alvással töltött időt is. Egyedileg beállítható mintájú rezgéssel figyelmeztet a bejövő smsekre, e-mailekre és telefonhívásokra. 

Az óra gombja ráadásul Bluetooth-os távirányítóként is funkcionálhat, így távolról is kezelhető a telefon zenelejátszója vagy kamerája. A négyféle színben megvásárolható modell mindezek mellett 50 méterig vízálló, vagyis alapszintű víz elleni védelemmel rendelkezik, így akár úszhatunk is vele.

Ahogy a gyártó többi készüléke, ez is körülbelül fél év után lemerülő, cserélhető elemmel működik. Az óra kezdőára 150 dollár lesz, és tavasztól vásárolható meg a cég weboldalán. 

Forrás: Engadget