Elegáns okosóra hölgyeknek

Elegáns okosóra hölgyeknek

Elegáns okosóra hölgyeknek

szórakozás

1 perc

Huawei és a Swarowski a 2016-os CES szórakoztatóelektronikai kiállításon mutatta be a Watch prémium okosóra új verzióit.

A Huawei Watch tavaly bemutatott három verzióhoz most két új változat csatlakozik, amelyeket kifejezetten nők számára fejlesztett a gyártó. A Jewel rózsaaranyozott tokját 68 darab1.5 milliméteres Zirconia kristály díszíti. 

A Consumer Electronics Show-n (CES) bemutatott két új verzió gyöngyfehér és zafírkék színekben, eredeti olasz bőrszíjakkal lesznek elérhetők, több mint 40, az óra eredeti verzióin is elérhető, cserélhető számlappal, illetve 10 exkluzív, hölgyeknek tervezett dizájnnal. 

Az új modelleket is a klasszikus svájci órák inspirálták, kerek, 44 mm-es számlapjukat karcolásmentes zafírkristály borítja. Mindkét modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságukat.

Nyugat-Európába már megérkezett a Huawei-okosóra

Mindkét verzión Android Wear operációs rendszer fut, a készülékek Android és iOS kompatibilisek. Amellett, hogy értesíti viselőjét az érkező hívásokról, üzenetekről és emailekről, Bluetooth kapcsolatának köszönhetően offline zenehallgatásra is alkalmas.

A telefonon futó alkalmazásokat, mint például zenelejátszást és a navigációt hangutasítások segítségével is irányíthatja, így az tökéletes társa lehet futás és edzés közben. 

Az új Jewel és Elegant verziók 2016 márciusától lesznek elérhetők több mint 20 országban és régióban, a többi között várhatóan Magyarországon is.