Személyazonosítás egy pillantással

Személyazonosítás egy pillantással

Személyazonosítás egy pillantással

még több IoT

1 perc

A legújabb beszámolók szerint a Samsung új vezető okostelefonja, a Galaxy S7 beépített írisz-szkennerrel rendelkezik majd.

A legfrissebb lengyel beszámolók alapján a Galaxy S7 készülékekből összesen négyféle variációt kíván majd piacra dobni a Samsung 2016-ban. További érdekesség, hogy a korábbi hírekkel ellentétben azt jósolják, hogy sokkal drágábban fog forgalomba kerülni, mint annak idején a Galaxy S6 – olvasható az Sworld portálon.

A Samsung egy nagyobb dobásra is készül: a pletykák szerint ugyanis a cég egy írisz-szkennerrel is felvértezné a Galaxy S7-szériát.

A szenzornak köszönhetően pedig elég lesz csak rápillantanunk az okostelefonra a készülék feloldásához, ezen kívül minden olyan funkciót tudna, amit az ujjlenyomat-olvasó tud. A Fujitsu például május végén mutatta be az Arrows NX F-04G okostelefonját, mely már rendelkezik írisz-szkennerrel, így nincs kizárva, hogy a Samsung is előrukkol egy ilyen megoldással.

Az eddigi információk szerint a Galaxy S7 a február 22-25. között a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress keretében mutatkozhat be a nagyközönség előtt, amit egy márciusi piacra megjelenés követhet. A hírek szerint a Galaxy S7 várhatóan 700 dolláros árcímkét kaphat majd.