Zsebprojektor és okoshangszóró az Ankertől

Kapcsolódó cikkek

Zsebprojektor és okoshangszóró az Ankertől

Zsebprojektor és okoshangszóró az Ankertől

szórakozás

2 perc

A mikroprojektorra való keresletet jól mutatja, hogy több mint 1,6 millió dollárt gyűjtöttek össze a fejlesztők a tavaly év végéig a Kickstarteren. De az okoshangszóró is a kínálat része.

A Model Series „vonal” – egyelőre – két vezeték nélküli okoshangszórót foglal magában, a Model Zero és a Model Zero+ darabokat. Mindkét termék ovális alakú és hordozható, a hangszórók felső része egy táska fogantyújához hasonlóan könnyedén megfogható.

A nagyobb méretű, Zero+ modell akkumulátora egy feltöltéssel öt órán keresztül képes üzemelni, Dolby hangformátumot is fel tud dolgozni, a megfelelő hangzást pedig a többi közt a Scan Speak minősítés garantálja.

A Zero akkumulátorának élettartama tíz óra, viszont ez a készülék hangminőségben nem éri el a Zero+ szintjét. Mindkét darab rendelkezik Google Assistant integrációval, így egyszerűen használhatók hírolvasáshoz, az aktuális időjárási helyzet ellenőrzéséhez vagy ébresztőóraként.

A hangszórók mellett ki kell emelni a Nebula Capsule mikroprojektor továbbfejlesztett változatát is. A Nebula Capsule II sokban hasonlít elődjéhez, 200 ANSI lumenes fényerejének és 1280x720 felbontásának, valamint dupla 8 wattos hangszóróinak köszönhetően megfelelő minőségű „vetítési élményt” kínál.

Működése az Android TV platformon alapul, így kompatibilis a Google Play, a YouTube, a Hulu Plus, a Netflix felületével és több ezer más alkalmazással. Erőssége a csatlakoztathatósága, képes ugyanis USB-vel, C típusú USB-vel, HDMI-vel, valamint 3,5 mm-es AUX Out, Wi-Fi, Bluetooth és Chromecast vezeték nélküli hálózatokon keresztül is működni, így gyakorlatilag bármi egyszerűen lejátszható rajta.

A projektorhoz kapcsolódó Kickstarter-kampány hatalmas sikerrel zárult tavaly év végén. Az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros támogatási célt jócskán túlszárnyalva több mint 1,6 millió dollár gyűlt össze. A kiszállítást májusra ígéri a cég.

Forrás: