Még többet tud a Xiaomi okoskarkötője

Kapcsolódó cikkek

Még többet tud a Xiaomi okoskarkötője

Még többet tud a Xiaomi okoskarkötője

szórakozás

2 perc

A karpánt népszerűsége nem véletlen, hiszen számtalan funkciót sikerült összezsúfolni egy karóra méretének felét kitevő területen.

A Xiaomi Mi Band 3 nagyobb kijelzőt és akkumulátort kapott, a dizájnja is kellemesebb, de strapabíróbb lett – sorolták a tesztelők a 24.hu Tech rovatában.

A csuklópántba integrált chip tudása is jóval túlmutat a várt funkciókon. Az okoseszköz többféle telefonos kapcsolódási lehetőséget biztosít, de ahogy az elvárható, az aktivitásmérés és az időkijelzés is az alapfunkciók között található.

Az előlap 0,78 inch-re nőtt, és érintésérzékeny OLED kijelzővel, valamint az aljába integrált gombbal van felszerelve. A belső oldalán pedig a pulzusszám méréséért felelős szenzor található.

A Mi Band 3-at ujjhúzással, illetve a kijelző aljának megérintésével lehet vezérelni. A legtöbb menüpont a sportoláshoz, illetve a napi aktivitás témakörébe tartozik, de itt érhetők el a felhasználó mobiljának állapotváltozásaihoz tartozó lehetőségek is. Bár hivatalos nyelvi támogatás nincs, de a miui.hu lefordította a menürendszert magyarra.