E-sportot támogat a Vodafone

E-sportot támogat a Vodafone

E-sportot támogat a Vodafone

szórakozás

2 perc

A távközlési cég partneri megállapodást kötött az ESL-lel, a világ legnagyobb e-sport vállalatával, melynek keretében támogatni fogják az ESL kiemelt rendezvénysorozatait, az Intel Extreme Masters-t, az ESL One-t és az ESL Pro League-t.

Az elektronikus sport az egyik leggyorsabban fejlődő nemzetközi sportág: a világ minden részén rendeznek arénákat megtöltő ESL tornákat. A rendezvényeken a világ legjobb videojátékosai és csapatai versengenek egymással élőben, miközben szurkolók milliói követik őket online.

Az ESL-lel való együttműködés jól példázza, hogy a Vodafone nemzetközi hálózata hogyan képes összekötni a játékosokat és a szurkolókat akár 25 országból, amelyekben a telekommunikációs cég több mint 500 millió mobil- (beleértve 104 millió nagysebességű, 4G kapcsolatot), illetve 19 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyféllel rendelkezik.

Ezen felül a partneri megállapodás jó alapot biztosít az új, 5G-s technológiák fejlesztéséhez, amelyek minden bizonnyal teljesen át fogják alakítani a számítógépes játékok világát.

A Vodafone az ESL-lel közösen több olyan kezdeményezést is támogatni fog, amely előmozdítja a diverzitást, valamint a nők részvételét a hagyományosan férfiak által dominált e-sport világába. A vállalat az alábbi globális események kapcsán tölt be prémium partneri szerepet, melyek köre a jövőben további rendezvényekkel fog bővülni:

  • IEM Sydney – 2018. május, Ausztrália
  • ESL One Birmingham – 2018. május, Egyesült Királyság
  • ESL One Köln – 2018. július, Németország

Az együttműködése tartalmaz egy új broadcast-szegmenst is, ‘The Vodafone View’ néven, továbbá tartalmi és reklámcélú közös aktivitásokat az eseményeken.