Okosfejlesztés a kávé szerelmeseinek

Kapcsolódó cikkek

Okosfejlesztés a kávé szerelmeseinek

Okosfejlesztés a kávé szerelmeseinek

még több IoT

2 perc

A Smarter Coffee magától lefőzi a kávét – épp a legjobb pillanatban.

A készüléket az iKettle és a FridgeCam mögött is álló Smarter cég alkotta meg, és úgy tűnik, ez lehet eddigi legsikeresebb termékük. A Smarter Coffee „egyszerű és kényelmes” otthoni berendezésnek ígérkezik, amellyel minden alkalommal zamatos végeredmény érhető el.

A kávézás új élménye

Használatával nincs többé várakozás, és a kávé mindig frissen lefőve fogyasztható, ugyanis az iOS és Android operációs rendszerekre egyaránt letölthető applikáció segítségével a gép távolról is irányítható. Az alkalmazáson keresztül gyakorlatilag minden paraméter beállítható, legyen szó az erősségről, a mennyiségről vagy az őrlés finomságáról.

Az iKettle-höz hasonlóan ebben az esetben is megadható, hogy mikorra készüljön el a napi első „ébresztő”. Ehhez elegendő beállítani az alkalmazásban az ébredés időpontját, és a Wake Up üzemmód garantálja, hogy reggel ott gőzölögjön a kávé a konyhában.

Az sem jelent problémát, ha netalán valaki visszaaludna, a készülék ugyanis 40 percen át képes melegen tartani az italt. A Smarter Coffee az Amazon Alexával is kompatibilis, így bármikor utasítható egy friss eszpresszó lefőzésére.

A készülék fekete, piros és krémszínű változatban is kapható. Európában eddig is elérhető volt, most azonban már az Egyesült Államokba is megérkezik. A tervek szerint még idén a boltokba kerül 250 dolláros (nagyjából 65 ezer forintos) kiskereskedelmi áron.

Forrás: Digital Trends