Korlátlan karácsony a Vodafone-nál

Kapcsolódó cikkek

Korlátlan karácsony a Vodafone-nál

Korlátlan karácsony a Vodafone-nál

közszolgáltatás

2 perc

A távközlési cég az ünnepek alkalmából hangalapú lakossági és üzleti havidíjas, valamint feltöltőkártyás ügyfelei számára december 25. és 26. között korlátlan beszélgetést ajándékoz.

A karácsony a szeretet és az összetartás ünnepe, mégis számtalan embernek nem adatik meg, hogy együtt töltse azt a számára legfontosabbakkal. A Vodafone célja, hogy az idei karácsony alkalmával eltörölje a korlátokat, és olyan élményeket biztosítson előfizetői számára, amelyek nyomán közelebb kerülhetnek egymáshoz akkor is, ha nagy távolság választja el őket.

November utolsó és december első heteiben a hangalapú lakossági havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek jelentős része kapott egy e-mailt vagy smst, amelyre válaszolva december 25. és 26. között díjmentes beszélgetést kaptak – bármilyen belföldi, normál díjas magyar számra az EU-n belül bárhol (a hatályos roaming szabályok figyelembe vételével).

Azonban az aktiválások száma annyira magas lett, hogy a szolgáltató úgy döntött, ezt a karácsonyi ajándékot automatikusan megkapják hangalapú lakossági, kis-, közép és nagyvállalati ügyfelei is.

A november 13. előtt aktivált feltöltőkártyás előfizetők esetében is immár automatikusan jár a díjmentes beszélgetés, a november 13. után aktivált feltöltőkártyás ügyfelek pedig abban az esetben részesülhetnek a díjmentes beszélgetésben, ha december 22. éjfélig legalább egyszer tetszőleges összeggel feltöltik a kártyájukat.A szolgáltató az év minden napján korlátlan beszélgetést élvező Redes előfizetőiről sem feledkezik meg. Őket, valamint minden Android és iOS operációs rendszerű okostelefonnal rendelkező ügyfelet a My Vodafone alkalmazásban 30 napra a legújabb Vodafone Pass-ok vagy egyéb adatmeglepetések várnak.

A Vodafone Pass-ok az egyéni felhasználási igényekhez igazodva biztosítják minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret rendelkezésre állása esetén a kedvenc alkalmazások korlátlan használatát belföldön és az EU-ban a hatályos roaming szabályok alapján. Bővebb információ a www.vodafone.hu/vodafone-pass oldalon vagy itt érhető el.