Készítsen tökéletes szelfit a levegőből!

Készítsen tökéletes szelfit a levegőből!

Készítsen tökéletes szelfit a levegőből!

szórakozás

2 perc

A ROAM-e elnevezésű drónt kifejezetten úgy tervezték, hogy felhasználója közelében maradjon, de a repülés miatt olyan képeket is tud készíteni, amelyek egy szimpla telefonnal kivitelezhetetlenek.

Ha van termékkategória, ami népszerűségben képes megközelíteni a szelfiőrületet, akkor azok a drónok, és csak egy kicsi lépést kell tenni előre a két téma kombinálásához. Egy ausztrál cég ezt meg is tette, bár az IoT Group nem az első ugyan ezen a területen, a ROAM-e mégis több egyedi képességgel bír a riválisokhoz képest – olvasható a Bitporton.

Az eszköz nem kevés hasonlóságot mutat a tavaly piacra dobott Lily Camerával, de az ausztrál cég képviselői szerint az új termék elsősorban a kompakt mivoltával tud egyedi lenni.

A szelfidrón dupla rotorja behajtható, amivel az egész jármű akkora lesz, mint egy kisebb vizes palack, így egy kézi táskába is könnyedén belefér. A másik megkülönböztető jegy, hogy a többi modellel ellentétben ezt kifejezetten a személyes térben való használatra tervezték.

A drón 349 ausztrál dollárért (körülbelül 72 ezer forint) áron már előrendelhető a cég weboldalán, ezzel egyébként jelentősen olcsóbb, mint az imént említett Lily. Az IoT Group fejlesztői folyamatosan dolgoznak az eszköz új funkcióin, amelyek között ott lesz például az adott pontra való irányítás, majd az onnan való automatikus visszatérés is.