Csodatükörrel teheti nagyon trendivé a lakását

Csodatükörrel teheti nagyon trendivé a lakását

Csodatükörrel teheti nagyon trendivé a lakását

szórakozás

3 perc

Az M2M-technológia lassan a hétköznapi élet minden területére bekúszik. Ezúttal a lakásokat, azon belül is a nagyobb tükrök helyét célozta meg a tájékoztatás és az egészségmegőrzés jegyében. A tudományos-fantasztikus filmekből ismert intelligens kijelzők ugyanis már nem csak a mozivásznon léteznek.

A Cybertecture találmánya élménnyé varázsolja a reggeli készülődést: a falra akasztható tükörben fogmosás vagy fésülködés közben láthatja, hogy mit terveznek barátai, milyen feladatai lesznek aznap, elolvashatja az időjárás-előrejelzést, vagy megtervezheti az estét, és átböngészheti a környékbeli éttermek kínálatát.

A sor könnyen folytatható: a tükörben megnézheti, hogy milyen e-mailjei érkeztek, de különböző applikációkat is használhat, vagy az edzéstervét is nyomon követheti. Sőt, ez az innováció még az edzésben is besegít.

A fejlesztés az intelligens mérleget és az okostelefonokat is összeköti. Képes arra, hogy kövesse étkezési, diétázási, sportolási szokásait, az adatokat pedig egy profilon keresztül meg is oszthatja a barátaival. De megnézheti az ismerősök eredményeit is.

A Cybertecture természetesen normál tükörként is funkcionál, de sokoldalú újításként akár a világítás szerepét is képes átvenni.