Március 24-ig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

Kapcsolódó cikkek

Március 24-ig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

Meghosszabbították: március 24-ig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

még több IoT

2 perc

A Vodafone Magyarország Alapítvány március 24-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt. A pályázatra magánszemélyek, startupok, nonprofit szervezetek és vállalkozások jelentkezhetnek az online felületen. A 15 millió forint összdíjazású megmérettetésen három kategóriában hirdetnek győztest. Idén először inkubációs különdíjat is kioszt a zsűri. Az ezt elnyerő pályázó a Start it @K&H inkubációs program teljes értékű tagja lesz.

Az eredeti határidőhöz képest egy hónappal később adhatják le pályázati anyagukat azok, akik egy aktuális, sokakat érintő társadalmi problémára, kész termékkel vagy szolgáltatással nyújtanak megoldást. Az innovációs versenyre a Kis- és középvállalkozások digitalizációja, FinTech, és Fenntartható energia kategóriákban jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az idei pályázat újdonságaként a zsűri a K&H Bank Zrt.-vel együttműködésben egy különdíjat is kioszt. A kiválasztott pályázó tagságot kap Magyarország legnagyobb nagyvállalati, iparágfüggetlen inkubációs programjába. A Start it @K&H a startupokat támogató program, melynek keretében a kezdő vállalkozásokat saját igényeikhez igazodva, velük közösen gondolkodva segíti a fejlődésben és támogatja a növekedésben.

A díjjal kapcsolatos részletes információ, valamint a jelentkezési lap itt érhető el

A Vodafone Digitális Díjat 2018-as debütálása óta minden évben meghirdette a Vodafone Magyarország Alapítvány. Az öt ciklusban több mint 500 pályázat érkezett. A jelentkezők közül 36 szervezetet karoltak fel, és összesen 60 millió forint támogatási összeg került kiosztásra. A szervezők idén is olyan, már létező termékeket, szolgáltatásokat és digitális megoldásokat várnak, amelyek a pályázat keretében továbbfejleszthetők.