Koronavírus: 15 GB ingyenes internetet biztosít a Vodafone

Kapcsolódó cikkek

Koronavírus: 15 GB ingyenes internetet biztosít a Vodafone

15 GB ingyenes internetet biztosít a Vodafone a járvány miatt

közszolgáltatás

2 perc

Március 16-tól folyamatosan elérhetők a Vodafone Magyarország ügyfeleket támogató kezdeményezései, amelyekkel a koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretné segíteni lakossági és vállalati ügyfeleit.

Az otthon töltött időszakra a mindenki számára elérhető TV-csomagok és extra adatkeret mellett a szolgáltató szeretné a tanárok és a diákok életét is kényelmesebbé tenni. Ennek érdekében ingyenesen elérhető tananyagokat biztosít, és a legfontosabb oktatási forrásokat tartalmazó weboldalakat és applikációkat is adathasználat nélkül teszi elérhetővé a lakossági ügyfelek számára.

Oktatási anyagok adathasználat nélkül

Hétfőtől folyamatosan lesznek elérhetők a Vodafone Magyarország által bevezetett kedvezmények. Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk – például mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu – használata a tanév végéig nem terheli az adatkeretet a lakossági ügyfelek számára.

Vodafone Digitális Iskola Apptár

A fentieken túl szintén adatkeret használata nélkül lesz elérhető a távközlési cég alapítványának a Vodafone Apptár androidos applikációja, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található. Ezek szűrhetők tantárgy, évfolyam és kompetencia szerint, illetve használható mobiltelefonon és tableten egyaránt.

Olvassa el ezt a cikkünket is! Koronavírus: kedvezményekkel segíti a Vodafone vállalkozásokat is >>>

Digitális iskola – képzés pedagógusoknak

A Vodafone Magyarország Alapítvány öt éve működteti a Digitális Iskola Programot, melynek tapasztalatai alapján, a tanárok igényeit követve létrehoztak egy teljes mértékben e-learning alapú, a pedagógusok digitális kompetenciájának fejlesztésére irányuló továbbképzést.

Az „IKT eszközök a tanórán” elnevezésű képzés segítő kezet nyújt a digitális átállásban, számos digitális felületet bemutat, használatukat videókkal segíti, valamint a tanórákba való beépíthetőségre is ötleteket ad. Az e-skola képzés nagy segítséget jelenthet a jelenlegi helyzetben a pedagógusok számára a digitális oktatásra való átállásban.

Extra adatkeret és prémium TV-csomagok

Az oktatás támogatása mellett természetes, hogy egy ilyen helyzetben az emberek több adatkeretet használnak információszerzésre, kapcsolattartásra, illetve otthoni munkavégzésre.

Március 17. keddtől a szolgáltató +15 gigabájt adatkeretet biztosít minden lakossági és kisvállalati ügyfelének a következő három hónapra 5GB-os ciklusokban.

Az extra adatkeretet a My Vodafone applikáción keresztül tudják aktiválni a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek egyaránt. Az általános ügyintézésre továbbra is a My Vodafone applikációt javasolja a szolgáltató a hatékonysági és biztonsági szempontokat szem előtt tartva a következő időszakban.

Annak érdekében, hogy az otthon töltött időszakot kényelmesebbé tegye a családoknak, az extra mobilnet mellett a szolgáltató elérhetővé teszi a UPC minden vezetékes előfizetőjénél a Prémium TV és a Filmbox Pro csomagban található tartalmait március 16-tól április 30-ig