Kapósak a Huawei okosórái

Kapcsolódó cikkek

Kapósak a Huawei okosórái

Kapósak a Huawei okosórái

kereskedelem

2 perc

Több mint kétmillió darabot szállított le a kínai vállalat a Watch GT széria legutóbbi modelljeiből.

A tavaly októberben bemutatott okosórák ezzel minden idők legsikeresebb hordozható okoskiegészítőivé váltak. Az IDC piackutató intézet jelentése szerint a gyártó 2019 első negyedévében 282,2 százalékos éves növekedést tudhatott magáénak az előző év azonos időszakához viszonyítva. A kínai vállalat tavaly mintegy 5 millió hordozható okoseszközt szállított le, mellyel bekerült a világ három legnagyobb globális hordozható okoseszköz-gyártója közé.

A Watch GT óracsalád elsősorban a kiemelkedő akkumulátor időtartama miatt népszerű a vásárlók körében a gyártó kutatása alapján. A felhasználók mellett a nagy online technológiai portálokon is jól szerepel a sorozat. A Pocket-lint 2019 legjobb okosórájának nevezte a Watch GT-t, az új széria Active típusú modellje pedig megkapta a Wired „Legjobb akkumulátor-idejű okosórának” járó, valamint a Wareable „2019. legjobb okosórájának” járó elismerést.

A Watch GT beépített Lite OS rendszerével és duál chipkészletével hosszú használati időt biztosít. Az eszköz akár két hétig is bírja egy töltéssel, miközben a tulajdonos az alapfunkciók mellett zavartalanul használhat olyan beállításokat is, mint a szívritmus-figyelés vagy az éjszakai tudományos alvásfigyelő.

A Watch GT TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiájával az eszköz állandó, 24 órás pulzusmérést biztosít aktív és pihenő szívritmus mellett is. Ezt a technológiát jelölték az idei mobilszakmai kiállítás, az MWC 2019 „Legjobb viselhető mobiltechnológiája” díjra is.

A felhasználók alvásminőségének megfigyelését a sportóra TruSleep 2.0 funkciója teszi lehetővé. A valós idejű pulzusmérés, a légzésfigyelés és big data-elemzés segítségével a Watch GT tulajdonosai körülbelül kétszáz javaslat közül választhatnak, ezzel javítva az alvás minőségét.

Az okosóra több mint tíz sportmóddal is rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók nyomon követhetik edzéseik ütemét és saját teljesítményüket egyaránt.

Idén márciusban a gyártó bemutatta a Watch GT sportóra-széria két új modelljét, a 46mm-es Active, illetve a 42mm-es Elegant Edition-t is.