Beveti a Gorilla Glass-t a Motorola

Kapcsolódó cikkek

Beveti a Gorilla Glass-t a Motorola

Beveti a Gorilla Glass-t a Motorola

gyártás

2 perc

Az amerikai vállalat az év második felétől a teljes 2024-es kínálatát Corning Gorilla Glass üveggel dobja piacra.

A Gorilla Glass-t a Corning Incorporated technológiai vállalat fejlesztette ki, amely 15 éve foglalkozik okoskészülékekhez használt speciális üveg- és kerámiaburkolatok innovációjával. A Motorola okostelefonok egy része már rendelkezik ilyen speciális üveggel.

Az együttműködés a Lenovo és a Corning között laptopokra és táblagépekre is vonatkozik, mivel bizonyos Lenovo laptopokon és tableteken szintén Gorilla Glass üveg található.

„A vásárlók továbbra is megbízható és strapabíró okoseszközökre vágynak, de az elegáns, modern külsőről sem szeretnének lemondani” – mondta Ruben Castano, a Motorola ügyfélélményért felelős vezetője.

„A Corning Gorilla Glass alkalmazása hozzásegít minket ahhoz, hogy vezető szerepet töltsünk be az iparágban, egyben biztosítja, hogy minden készülékünk tulajdonosa elnyűhetetlen, csúcstechnológiás eszközt kapjon kézhez” – tette hozzá.

Ez a megoldás időtállóvá, tartóssá teszi a modern okostelefonokat, ezért ebben az innovatív üvegtechnológiában világszerte megbíznak a vezető okostelefon-gyártók. A titka, hogy egyedülálló módon védi a készülékeket a karcolásokkal, ütésekkel szemben, ugyanakkor olyan érzékeny, hogy a finomabb érintésekre is azonnal reagál.