Már kaszinózás sincs mobilfizetés nélkül

Kapcsolódó cikkek

Már kaszinózás sincs mobilfizetés nélkül

Már kaszinózás sincs mobilfizetés nélkül

szórakozás

1 perc

A nevadai Resorts World Las Vegas szerencsejátékosai hamarosan közvetlenül okostelefonjukról vásárolhatják meg a különféle asztali játékok – például a blackjack, a bakkara és a rulett – zsetonjait, valamint érintés nélküli, készpénzmentes fogadásokat is tehetnek.

A luxushotel applikációjának telepítését követően a felhasználóknak csak le kell tölteniük a Resorts World GamingPlay digitális pénztárcáját. Mindehhez készpénzt kell elhelyezniük a kioszkban vagy az ügyfélszolgálaton, de igény szerint csatlakozhatnak betéti- vagy hitelkártyájukhoz, e-bankjukhoz vagy PayPal számlájukhoz. Ezt követően innen fizethetnek minden szerencsejátékért, szórakozásért vagy egyéb szállodai szolgáltatásokért.

Lehetőség van ilyen módon is a szálloda hűségprogramjához való csatlakozáshoz, de digitális hűségkártya is igényelhető, valamint különféle ajánlatok és akár jutalmak is kaphatók az app használatával.

A Resorts World mindezzel rugalmas pénzügyi megoldást kíván biztosítani a vendégeknek, akiknek GamingPlay pénztárcájukba történő átutaláshoz és a kapcsolódó Play+ használatához úgymond fel sem kell kelniük a fotelből. A hűségkártya pedig fizikai és digitális formában is elérhető, de a telefonszám játékgépbe történő beírásával is használható.

Intelligens asztalokat is bevezetnek

A beépített RFID-chipes okosasztalok címletszinten azonosítják az egyes bankjegyeket, de a nyerőgépek vagy a játékasztalok igény szerint készpénzmentes utalvánnyal is használhatók. Ez az innováció szintén leegyszerűsíti és lerövidíti a kaszinókban használt hagyományos megoldások igénybe vételét.

További újdonság, hogy a bakkara asztaloknál bevezetik a Perfect Pay-t, amely a játékosok nyomon követése mellett lehetővé teszi a vendégek számára, hogy további téteket is megtehessenek.

Forrás: