A vegán borítás sem maradhat ki – Rákapcsolt a Motorola

Kapcsolódó cikkek

A vegán borítás sem maradhat ki – Rákapcsolt a Motorola

A vegán borítás sem maradhat ki – Rákapcsolt a Motorola

szórakozás

2 perc

Meglepő eladási számokat hozhat a cég két új mobilja, az Edge 40 neo és Moto g54 5G.

Az új Motorola Edge 40 neo ultravékony háza (7,76mm) és lekerekített élei megkönnyítik az okostelefon kézben tartását, és még a zsebben sem keltik az ormótlanság érzetét. Ráadásul az IP68 vízálló védelemnek köszönhetően kikapcsolódás közben sem kell azon aggódni, hogy a telefonnak baja esik, ha kosz vagy por kerül rá, illetve, ha víz alá merül. A Motorola hosszú távú együttműködése a Pantone vállalattal teszi lehetővé azt, hogy az Edge 40 neo három különleges árnyalatban kerüljön forgalomba.

A készülék 100%-ban műanyagmentes csomagolása 60%-ban újrahasznosított anyagokból készül, amire csak szójatintával nyomtatnak. Minden telefonhoz jár egy védőtok, amely kizárólag növényi alapanyagokból készül, mégis Pantone pontossággal megegyezik színben a készülékkel. A védőburkot gyártó cég garanciát vállal rá, hogy minden lecserélt tokot újrahasznosít, ezzel is támogatva a Motorola törekvéseit egy fenntarthatóbb jövő érdekében.

Az új Edge kapott egy 50MP Ultra Pixel kamerát, amely tizenhatszorosára képes növelni a fókuszálási sebességet félhomályos környezetben, így akkor is éles kép készülhet, ha leszállt az este. A kamera 40%-kal nagyobb pixeleket használ, mint az előző generáció, így javul a képminőség és a fotók ugyanolyan élethűek lesznek éjjel, mintha nappal készültek volna. Optikai képstabilizátor segíti a gyors mozgások megörökítését, miközben egy 13MP-es lencsével készülnek a nagylátószögű felvételek.

A 6,55” keret nélküli pOLED kijelző mögött egy masszív 5000mAh akkumulátor bújik meg, ami a 68W-os TurboPower töltővel 15 perc alatt tölthető 50%-osra. A lekerekített szélű kijelző természetes fényviszonyok között is képes moziélményt nyújtani azáltal, hogy több mint egymilliárd színből állítja össze a képet.

Az Edge 40 neo TV készülékkel és PC kijelzővel is tud integrált rendszert alkotni, így a használója úgy telefonálhat, dolgozhat vagy játszhat, mintha a laptop a telefon kiterjesztése lenne és fordítva. Az okostelefont Android 13 hajtja, ami a legfrissebb biztonsági és szoftveres frissítésekhez enged hozzáférést, beleértve az új Moto Secure fejlesztéseket is.

A Moto g54 5G nemcsak a vegán bőr borítást örökölte meg a „nagy testvértől”, de a szórakoztató funkciókat is. A 6,5”-es FHD+ 120Hz kijelző kényelmesen elfér a felhasználó kezében. A moziélményt a Dolby Atmos hangrendszer teszi teljessé. A 20:9-es képarány kevesebb görgetés mellett mutat több webes tartalmat.

A kamerák ugyanolyan jók, mint az Edge 40 neo esetében, de a g54 16MP-es előlapi kamerája rendelkezik a Face Beauty „szépítő filter” technológiával. A hátlap bőr borítását impregnálták, ami véd a kiömlő italoktól és a fröccsenő víztől is.1