Ön észrevenné a Facebook fejlesztőjét maga mellett?

Ön észrevenné a Facebook fejlesztőjét maga mellett?

Ön észrevenné a Facebook fejlesztőjét maga mellett?

még több IoT

1 perc

Valószínűleg a Mobile World Congress látogatói igen, de nem ezen a képen. Vajon tényleg ez lesz a virtuális valóság jövője?

Egy kicsit még mindig science fictionnek hangzik, de valójában nem az. A Mobile World Congress szakkiállításon készített felvétel nemcsak a Facebook igen valószínű jövőjéről árul el sok mindent, hanem úgy általában az emberiségéről is  írta a hvg tech rovata.

Igazi meglepetés volt Mark Zuckerberg a Samsung MWC-s sajtótájékoztatóján. A Facebook alapítója a virtuális valóság építésével kapcsolatban került képbe, amelynek a vállalat az egyik fontos úttörője lehet a már előrendelhető VR-szemüvegével.

 

A képen az látható, ahogy Mark Zuckerberg a színpad felé vonul, miközben a közönség tagjai nem közvetlenül a pár méterre elsétáló embert nézik, hanem virtuális valóságban követik az eseményt, teljesen megfeledkezve a hagyományos valóság élményéről.

Ha érdekli, a legutóbbi nagy technológiai expón és vásáron, a CES-en hogyan szerepeltek a VR-fejlesztések, olvassa el a legújabb fejlesztésekről szóló cikkünket is!