Vodafone 1 Gigabit: 1,5 millió otthonban és cégnél érhető el

Kapcsolódó cikkek

Vodafone 1 Gigabit: 1,5 millió otthonban és cégnél érhető el

A Vodafone 1 Gigabit sebességű vezetékes internete már 1,5 millió otthonban és vállalkozásban érhető el

még több IoT

2 perc

A Vodafone tavaly augusztusban bejelentett 1 Gigabit sebességű internetszolgáltatása mára meghaladta a 1,5 millió végpontot Magyarországon. A szolgáltató a vezetékes szolgáltatások – TV, internet, vezetékes telefon – piacára lépése óta szüntelenül dolgozik a stabilitás és az élmény javításának érdekében.

A tavalyi bejelentésekor a Vodafone új 1 Gigabit sebességű internete először Budapesten és Miskolcon, vezetékes hálózati fejlesztéseknek köszönhetően azonban ma már számos városban, így például Debrecenben, Nyíregyházán, Székesfehérváron és Pécsett, valamint egyes környező településeiken is elérhető.

A Gigabit sebesség előnye, hogy a felhasználók gyorsan és hatékonyan dolgozhatnak, tanulhatnak vagy fogyaszthatnak HD minőségben tartalmat egy időben stabilan, akár több mint 10 eszközről egyszerre. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges wifi-modemet is a sebességnek megfelelően kapják az ügyfelek.

A Vodafone emellett bejelentette, hogy új ügyfeleinek a szupergyors 1 Gigabit sebességű vezetékes internetét az iskolakezdési időszakban 2 hónapig díjmentesen teszi elérhetővé azért, hogy az elkövetkezendő időszakban ezzel is segítse a családoknak az iskolakezdést. Ajánlatuk új, egyéni előfizetők számára, visszavonásig érvényes.

„Folyamatosan fejlesztjük hálózatainkat annak érdekében, hogy ügyfeleink a tőlünk megszokott és elvárt szolgáltatásokat vehessék igénybe. Igyekszünk mindent megtenni, hogy minél stabilabb és magasabb minőségű élményt tudjunk nyújtani a már meglévő ügyfélkörünknek. Továbbá folyamatosan vizsgáljuk azon területeket, ahol a jövőben vezetékes hálózatot tudunk kiépíteni, ezáltal biztosítva leendő ügyfeleink számára a kommunikáció és szórakozás lehetőségét” – mondta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Bővebb információ az 1 Gigabites tarifacsomagokról itt érhető el.