Hogyan dobhatod fel a belső teret, a fehér falakat?

Kapcsolódó cikkek

Hogyan dobhatod fel a belső teret, a fehér falakat?

Hogyan dobhatod fel a belső teret, a fehér falakat?

Üzleti Hírek

2 perc

Az otthonod hangulatát te határozod meg. Te vagy az, aki dönt a belső térben felhasznált anyagokról, az alkalmazott színekről, bútorokról. A végeredmény elégedettséggel tölt el - valameddig. De mi történik akkor, ha már másra vágysz?

Dobd fel a fehér falakat, alakítsd át a belső tereket!

A fehér falak tisztaságot sugallnak, optikailag a kisebb tereket is nagyobbnak tüntetik fel - szerethető közeget teremtve. Egy idő után azonban előfordulhat, hogy nagyon egyoldalúvá válik ez az enteriőr, ilyenkor jöhet jól a kreativitásod, amivel változtathatsz az összképen.

Mi kell ehhez? Néhány színes kiegészítő, egy jól megválasztott, akár az Alkonylámpánál beszerezhető beltéri lámpa, egy-két új bútordarab. A belső terek átalakítása nem ördöngösség, csak egy pici odafigyelést igényel.

Fehér falak, színes kiegészítők, kellemes, praktikus otthon

A fehér falak optikailag nagyítják, a színes kiegészítők élettel töltik meg a belső tereket, de itt is - mint máshol - célszerű megtalálnunk az arany középutat. Sokan követik el azt a hibát, hogy túl sok apró személyes tárggyal pakolják tele a helyiségeket, zsúfolttá téve azokat. 

A fehér falakkal rendelkező helyiségeket megfelelő dekorációval nagyon elegáns, légies, fiatalos hangulatú területté teheted. A bútorok megválasztásánál részesítsd előnyben azokat, amelyek tárolórekeszekkel rendelkeznek. Ezekben ugyanis könnyen elhelyezheted a személyes tárgyaidat anélkül, hogy útban lennének.

Dekoráció és funkció: illusztris beltéri lámpák

A beltéri lámpák sokfélesége olyan előny, amit neked is ki kell használni. A többféle színben, anyagban, formában, méretben rendelkezésre álló világítástechnikai eszközök megadják számodra is a választás szabadságát. Azt a szabadságot és korlátlanságot, amivel a már meglévő paraméterekhez jelölöd ki a legmegfelelőbb fényforrást.

Neked is biztos van egy vagy több kedvenc színed, ami feldob, energetizál vagy éppenséggel megnyugtat. Amikor lámpákat és egyéb kiegészítőket választasz, akkor bátran használd ezeket a színeket - hiszen ezek tudják megteremteni a komfortosság maximális érzését. Mivel egy színnek több árnyalata is létezik, akár ezen színsort is alkalmazhatod, mintegy egyensúlyt teremtve vele az adott helyiségben.

Hangulatvilágítással a fehér falak egyhangúsága ellen

Nagyobb belmagasságú helyiségeknél légies hatást érhetsz el a színes függesztékek alkalmazásával. A helyiség méretének és megvilágítandó területnek a függvényében használhatsz egy vagy több darab egyágú függeszték világítást. Ezek lehetnek egyszínűek, több színből álló kombinációk - ízlés szerint.

A fehér térben elhelyezett színes kiegészítők fiatalos, lendületes hatást keltenek, ellensúlyozva a túl fehér falakat. Használhatsz olyan hangulatvilágítást is, amely a falra irányítva tetszőleges színben világítja meg azt. 

Összefoglalva az eddigieket: a megfelelő színes kiegészítőkkel a fehér falak egyhangúsága ellensúlyozható. Élj vele te is - tedd még kellemesebbé és szerethetőbbé az otthonodat!