Jó hír az androidosoknak: még okosabb lett a Motiv gyűrűje

Jó hír az androidosoknak: még okosabb lett a Motiv gyűrűje

Jó hír az androidosoknak: még okosabb lett a Motiv gyűrűje

szórakozás

2 perc

Most már elérhető az androidos applikáció, bár az okosékszerrel kompatibilis telefonok köre még mindig eléggé korlátozott.

A Motiv androidos alkalmazásának teljes verziója már olyan funkciókat is tartalmaz, amelyekkel az iOS applikációjukat bővítették. Az app követi és feljegyzi a felhasználó tevékenységeit, például az alvásidő alatti és a nyugalmi pulzusszámot.

Az eszközt össze lehet kapcsolni az Amazon Alexa hangvezérelt asszisztenssel is, és természetesen az adatok megoszthatóak a barátokkal és családtagokkal. Mindezeken felül a teljes applikációt támogatja a Google Fit – lehetőséget adva használójának, hogy a Motiv adatait összevesse más készülékek által gyűjtött és rendszerezett adatokkal.

A vízálló gyűrű egy szerény, ám hasznos kütyü lehet a tevékenységnapló vezetésére, amennyiben a többi eszköz viselésére nincs mód, vagy csupán nem a mi stílusunk – és nem is mutat rosszul!

Az IoT-ékszer korábban kizárólag iOS operációs rendszerű eszközökkel volt kompatibilis, az első androidos verziók áprilisban váltak elérhetővé. A béta alkalmazás ugyan még inkább Android-kompatibilis volt, ám még mindig csupán egy maroknyi készülékkel, leginkább Samsung-telefonokkal.

Szeretnénk azt mondani, hogy a gyűrű most már minden androidos mobillal párosítható, de ez nem lenne igaz. A Motiv Ring által támogatott készülékek száma egészen pontosan 12 darab. Ezek pedig a Samsung Galaxy S7, S7 Edge, S8, S8+, S9, S9+, a Note 5 és Note 8, a Google Pixel és a Pixel XL, valamint a Pixel 2 és a Pixel 2 XL.

Forrás: