Innováció a szépségápolásban: még többet tud a Mia Smart

Kapcsolódó cikkek

Innováció a szépségápolásban: még többet tud a Mia Smart

Innováció a szépségápolásban: még többet tud a Mia Smart

még több IoT

2 perc

A L’Oreal-csoport tulajdonában álló Clarisonic márka első készülékei az arc tisztítására fókuszáltak. Az újabb termékek azonban egyre inkább a bőr öregedését hivatottak késleltetni.

A legújabb, „okos” arctisztító készülék a kapcsolódó applikációnak köszönhetően személyre szabott arcápolást tesz lehetővé. Használója szakértői tippeket kaphat, a készülék és az alkalmazás közötti szinkronizálásnak köszönhetően pedig egyedi arctisztítási rutint alakítható ki.

A gyártó tájékoztatása alapján a Mia Smart minden bőrtípushoz használható. A Sonic technológiát használó szerkezet a sminket hatszor jobban távolítja el, mint a hagyományos (kézzel történő) lemosás. Sőt, a külön megvásárolható feszesítő masszázsfejnek köszönhetően az arc, a nyak és a dekoltázs ráncosodása is csökkenthető vele.

Amint azt Whitney Bowe, a New York-i Mount Sinai Health System bőrgyógyásza elmondta, a készülék stimulálhatja a keringést, ezzel a szem ragyogóbbnak tűnhet, a kötőszövetben lévő fibroblasztok pedig kollagén-termelésre ösztönözhetők.

Vízzel használva az eszköz vákumot képez a bőrön, így eltávolíthatók a különféle szennyeződések, az olaj és a smink a bőr pórusaiból. A szintén külön megvásárolható Sonic Awakening Eye Massage applikátorral csökkenthető a szemek duzzadtsága, a Sonic Foundation Makeup Blending pedig a „ragyogó” megjelenést hivatott biztosítani.

Az „egészségesebb és fiatalabb kinézetű” bőrt ígérő Clarisonic 2004 óta van jelen a szépségiparban, és eddig több mint 15 millió darab készüléket értékesített. A vállalat a jövőt az intelligens eszközökben látja, ennek jegyében pedig kiárusítja korábbi, első és második generációs Mia készülékeit. Ezzel adnak teret a „felokosított” Mia Smartnak – emelte ki Naomi Ryseff, a cég globális márkaigazgatója.

Az új termék egyébként kilencféle ecsettel és két anti-aging masszázsfejjel kompatibilis. A kapcsolódó alkalmazás felismeri a használatban lévő fej típusát, amelyet automatikusan a felhasználóra szabott időtartammal és fokozattal működtet.

Forrás: